Sunday, July 8, 2012

lace putih jait manik pearl,swaroski,diamond,sequen

komen anda sangat saya hargai

6 comments:

|| EiLadi || said...

nk tnye.. kat mane beli lace tu te? ade jual on9 x?

nurul mansor said...

lace tu sy ada jual jika ada permintaan. asal lace baju ni,lace putih je,customer tempah manik dan tampalan lace,jahit manik turqoise untuk padanan baju ni.asal lace dan manik sedia ada ialah putih. kalau awak nak,sy ada jual tp mahal lah,rm300 dan ke bawah.

tempahan jahitan manik dan lace,slalunya customer yang bawak sendiri.jika saya punya lace,sy akan cari yang sama padan,dan cas harga lace yang sesuai lah.

iejjah piejah said...

lawa!!lace putih 2 ad jual yg siap k?? selalu dpt brgn seperti rose 3d 2,lace mcm dlm gmbr 2 kt mn ek?? nk cuba jahit sndiri :D

Anonymous said...

salam. lace ni ada jual ke? bole emel kite semula. nur_nizam84@yahoo.com

nurul mansor said...

salam semua,lace ni saya design kan pada baju. mudah je,u all semua beli lace putih dekat uro moda,jakel semeter,gunting dan jahit halus sebelom awak jahit manik atas lace tu.,

nurul mansor said...

jika berminat boleh email saya di sweetlyly84@gmail.com saya boleh design lace macam ni,untuk leher dan tangan. cuma u all pasang je dekat baju,dan start jahit manik.